1. A játékidő 55 perc. A hátralévő 5 perc a pálya karbantartására-lehúzására, vonalazásra szolgál, melyről a teniszpályát igénybe vevő bérlőnek kell gondoskodnia.
 2. A bérletes vendég, minden alkalommal jelezze érkezését a recepción, regisztrációs okok, valamint szükség esetén a világítás felkapcsolása végett. Az alkalmankénti bérlő a pályára menetel előtt fizesse ki a lefoglalt időt a recepción. Játékra várva, a lefoglalt időpont előtt a teniszpályán tartózkodni nem lehet. Bemenni oda, legkorábban 5 perccel az óra megkezdése előtt lehet.
 3. A bérelt pályán, valamint edző által vezetett edzés időtartama alatt a játékos (ok)-on kívül senki sem tartózkodhat.
 4. Szabadtéren esti játék esetén az alkalmankénti és a szezonbérletesek részére is a világítás felkapcsolása a Magyar Tenisz Szövetség sötétedési naptára szerint történik.
 5. A bérelt idő lejárta után, minden megkezdett újabb óra teljes óraként kerül felszámolásra.
 6. A szezonbérletek, előre meghatározott napra és időpontra, adott pályára szólnak.
 7. Szabadtéren, eső miatt elmaradt szezonbérletes időpont, hétvégenként a szabad pályák függvényében a téli szezon kezdetéig lejátszható. Jóváírására, fedett pályás szezonban nincs lehetőség. Fedett pályás szezonban lemondás semmilyen jogcímen nem írható jóvá!
 8. A szezonbérletesek által akadályoztatás esetén (pl. rendezvény), a fel nem használt pálya, jóváírásra kerül, más időpontban egyeztetés után felhasználható.
 9. Eseti jelleggel lefoglalt pálya, valamint edzői óra lemondását legkésőbb 24 órával az időpont előtt fogadunk el. Késői lemondás esetén az óra felszámolásra kerül, és azt a legközelebbi alkalommal ki kell egyenlíteni.
 10. Az öltözőben, az öltözőszekrényekben illetve a Klub és a sporttelep területén hagyott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk.
 11. A sporttelepen tartózkodni, illetve a Klub szolgáltatásait mindenki csak saját felelősségére veheti igénybe.
 12. A Klub szolgáltatásait igénybe vevő bérlő a Házirend betartására figyelmeztethető.
 13. A Házirend súlyos vagy ismételt megszegése esetén az üzemeltető a bérlőt a Klub látogatásától meghatározott időre, súlyos esetben véglegesen eltilthatja.